Naglar och frulle i Linné 

Igår förmiddag åkte jag in till Linné för att fixa mina naglar och fika med mamma. 
Blev en frukost på Con Letche vid borden ut mot gatan så man kunde sitta och spana. Alltid kul att se vad som händer på gatan och kolla på folk. Där är jag och mamma bra lika :)
   

Naglarna blev bra. Jag hade tänk göra dem bra mycket mörkare. Typ svarta eller möjligtvis mörkt mörkt vinröda. Men det får bli nästa gång för tjejen innan mig tog denna färg och jag blev också förtjust i den och härmade :) ändå väldigt höstig.
Fräscha blev dem iallafall!

  

På eftermiddagen var vi bjudna på kalas hos syrran som fyllde år i fredags. Hon fick massa fina presenter och av mig och Daniel fick hon en grym hårborste och en parfym från Clean- shower fresh. Luktade riktigt gott. 
Sockerstinna och trötta så åkte vi och handlade lite mat, sen stannade vi för att köpa thai på vägen hem när hungern slog till. Mums! Blev en slappkväll i soffan sen med filmen The Butler där bla. Oprah Winfrey har en roll. 
Den handlade om rasismen i USA mot den svarta befolkningen under 1900-talet med fokus på de senare delarna fram till att Barack Obama blev president. En mörkhyad butler som jobbade i Vita Huset och hörde allt som sades där och hand liv och uppväxt. Bra och tänkvärd…men lång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = åtta

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>