Morgonstund…

Idag var jag uppe lite tidigare än vanligt, men det var inte så farligt faktiskt. Var så trött igår kväll att jag gick och la mig tidigare så det blev en sorts balans ändå :)
Kl 8 var jag på gymmet. Cardio Walking och det är en riktigt bra tid tycker jag! Inte mycket folk heller utan idag var vi 5 st på passet samt instruktör. I princip ensam i omklädningsrummet sen också, mycket skönt.

  
Igår blev det en kvällspromenad ute i solen. Vandrade på tills den gick ner så det blev en timme som jag var ute och strosade med lite musik i öronen. Sen blev det middag och jag lagade pasta med en pastasås av färsk salsiccia som bas.
Man liksom ”skalar” korvarna, tar ut färsen och hackar i stekpannan. Fräser med gul lök, vitlök och även krossade tomater. Blev riktigt gott och lite kryddigare.

Måste även slå ett slag för Lidl där jag handlade häromdagen. Grymt bra frukt och grönt och jag hittade en hel del roliga saker faktiskt. Köpte på mig lite kryddor, lite från mejeri och köttdisken såg jättebra ut. Där hittade jag bla. den färska salsiccian för bra pris. Så dit ska jag igen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + = sju

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>