Ett dygn på landet

Jag och mamma åkte till landet i lördags eftermiddag efter ett besök på Ikea där vi äntligen bestämde oss för ett kök till landet :) Vi hann naturligtvis med en lunch där också, mmm köttbullar!

På vägen upp stannade vi på Laxfabriken i Ljungskile, köpte med oss en hel del gott såsom laxbakelser som är to die for, samt en laxpaj med pinjenötter, ruccola och soltorkade tomater. Smarrigt! Vi köpte även glass och åt i solen och sedan färska räkor och aioli.

Mmm, blev en riktigt trevlig middag i stugan senare på kvällen :)

På söndagen så satte vi på oss träningskläderna och tog en promenad ner till mormor och morfar genom skogen. Stannade vi ett förfallet ödetorp, och jag som tycker sånt är megaspännande blev tvungen att gå in, gå runt och kika ordentligt. :) Väl nere hos mormor och morfar så satte vi oss i solen och gottade oss där med hembakad plommon och björnbärspaj. Berättade lite om min resa till Palma för dem och även om köksplanerna. Så trevligt att slå ihjäl ett par timmar där.

   
    
    
 Fick ett lugnare avslut på veckan, för i fredags var det invigning på vårt Västerkontor och det blev dans inpå småtimmarna på avenyn dit det bar av senare. Trevlig invigning i alla fall med vimmel, mingel, god dryck och buffé samt dj för musik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett × = 7

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>