8 o’clock

Klockan 8 idag (eller kvart över om vi nu ska vara petiga) var jag på gymmet. Vaknade faktiskt pigg och sugen på gym så då var det ju bara att köra!
Idag blev det överkropp och mycket armar, så nu ett par timmar efteråt känner jag att jag är helt slut. De är darriga och trötta och jag orkar knappt hålla upp dem.

Igår blev det en lång dag. Efter jobbet begav jag mig ner till Kungsbacka och kontoret där. En Femme Collecion visning var på G och det är assistenten på mitt kontor som håller i visningen. Kläderna är Hanna Graafs andra kollektion, jag köpte en superskön klänning i leoprint i våras. På kontoret var vi en hel drös med tjejer och de hade dukat upp så fint med fat med charkisar, polkabetor med chèvreost och annat smaskigt. Blev middagen :)

Fina kläder, men inget köp för mig just igår. Jag får suga på karamellen och dessutom ska jag på ett till event med denna kollektion. Det är ju heller inte långt till Dubai (13 dagar!!) och där lär jag ju vilja shoppa en hel del :)

Nu ska jag fortsätta jobba på och sen blir det invigning på vårt västerkontor i deras nya superfina lokaler!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× ett = 5

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>